Муамед Сејдини и Маја Ацески гости во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Успехот на Маја Ацески и менаџирањето на Фудбалската Федерација на Македонија од Муамед Сејдини одат заедно. Токму затоа, имаме одлична епизода каде гости ни се претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и Маја Ацески, една од 10-те најуспешни жени менаџерки во Македонија.

Продолжуваме со интересните емисии во Џентлмен Магазин, и оваа недела зборуваме на многу примамливи теми.

За добрите навики, вистинските вредности, професионалните ангажмани, и многу повеќе надвор од секојдневните теми зборуваме со Сејдини и Маја Ацески. Повторно нè очекува интересна емисија исполнета со многу дружба, добра расположение, џентлменски навики и многу повеќе.

Во продолжение може да ја погледнете целата емисија:

Leave a Reply

Your email address will not be published.