Најава: Емил Угриновски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Како секоја недела, така и оваа имаме навистина интересен гостин во Џентлмен Магазин.

За добрите навики, вистинските вредности, професионалните ангажмани, но и приватниот живот зборуваме со познатиот бизнисмен, менаџер и џетсетер, Д-р Емил Угриновски. Повторно нè очекува интересна емисија исполнета со многу дружба, добра расположение, џентлменски навики и бизнис приказни.

Во продолжение може да го погледнете видеото како увертира за емисијата која следува:

Leave a Reply

Your email address will not be published.