(НАЈАВА) Најинтересното од дамите гости во Џентлмен Магазин

Оваа среда имаме уште интересна емисија во Џентлмен Магазин. За разлика од мнозинството емисии каде во центар на вниманието е еден гостин на емисијата, овде решивме да го сумираме најдоброто од нашите дами кои ни гостувале.

Во продолжение може да ја погледнете најавата со водителот Жарко Димоски за претстојната емисија:

Џентлмен Магазин

Уживајте во оваа несекојдневна емисија која ќе се емитува оваа среда (06.07.2022) од 20.45 часот. Не пропуштајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published.