Најава: Петар Андреевски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

И оваа недела Џентлмен Магазин е со навистина интересен гостин.

Денешните теми на кои ќе разговараме се: финансии, хартии на вредност, инвестиции, менаџирање, консултантски услуги. Наш гостин со кога детално ќе зборуваме на овие теми е лице кое е познато во финансискиот свет: Петар Андреевски.

Нè очекува емисија со многу позитивно расположение, дружба, но и едукација и разговори на многу економски теми. Следете го Џентлмен Магазин овој четврток од 20.45 часот и не ја пропуштајте емисијата со Петар Андреевски!

Во продолжение може да го погледнете видеото како најава за вечерашната емисија:

Leave a Reply

Your email address will not be published.