Најава: Сефер Цаноски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Како секоја недела, така и оваа имаме интересен гостин во Џентлмен Магазин.

За добрите навики, вистинските вредности, професионалните ангажмани, но и приватниот живот зборуваме со познатиот бизнисмен Сефер Цаноски. Повторно нè очекува интересна емисија исполнета со многу дружба, добра расположение, џентлменски навики зад која стојат интригите на Цаноски.

Во продолжение може да го погледнете видеото како увертира за емисијата која следува:

Не пропуштајте МРТ1 оваа среда од 20.45 часот!

Leave a Reply

Your email address will not be published.