Највлијателниот “инстгармџија” од Њујорк (ФОТО)

Доколку имате прилика да прошетате низ прекрасниот Њујорк, сигурно ќе налетате на називот The Scott Effect. Оваа едноставна кратка фраза се поврзува со најмодерниот Инстаграмџија од Њујорк, познатиот Blake Scott.

Неговиот профил е наша секојдневна инспирација, и задолжителен предлог до сите вас. Сите нови модни стилови, сите ретро комбинации, сите формални и смарт кежуал моменти. Неговиот Инста профил се грижи за сите.

Подоле издоени неколку зимски стилоти од Blake Scott, кои сигурно ќе ве инспирираат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.