Најдобрата фотографија од ЕУРО 2021 (ФОТО)

Покрај играта која ја прикажаа Италијанците, тие покажаа дека во себе го носат она ноншалантното познато само за нив. И тоа е баш она што ја одразува најубавата фотографија или најдобрата фотографија на ова Европско првенство.

Роберто Манчини и неговите избраници.

Leave a Reply

Your email address will not be published.