Најдобрите модели на шорцеви за капење кои можете да ги имате (ФОТО)

Летото е пред нас. Многумина веќе и отпатуваа некаде, во недостиг на море, сол, вода, пред се поради пандемијата со корона вирусот. И буквално секој од нас, знае да каже, еј, се што ми треба е само шорц за капење, и неколку маици, и тргам на летовање.

Кога сме кај шорцевите за капење, еве кои модели ќе бидат актуелни оваа сезона.

Leave a Reply

Your email address will not be published.