Најдобрите часовници кои се појавиле на филмското платно

За вистинските љубители на часовниците, дел од привлечноста на класичните филмови е можноста која ја даваат да ги видиме дел од најпознатите иконски часовници кои се некогаш направени. Агентот 007 не би бил истиот тој доколку на себе не носел некој моќен часовник.

Часовникот претставува многу важен дел од стилот на мажите. Статусот на мажите низ времето и денеска се гледа преку квалитетот на часовникот кој го носите.

Погледнете дел од најиконските часовници кои може да ги видите на филмските платна.

BACK TO THE FUTURE – CASIO CA53W TWINCEPT DATABANK

LE MANS – ROLEX EXPLORER II 1655

SKYFALL – OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN 600M 42MM

TAG HEUER GRAND CARRERA CHRONOMETER FROM ‘THE LINCOLN LAWYER’

THE SEIKO GIUGIARO 7A28-7000 FROM ‘ALIENS’

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Како да го одберете идеалниот часовник за вас

Leave a Reply

Your email address will not be published.