Најдобро облечени мажи кај нас (ФОТО)

Да се биде добро облечен е знак на големите луѓе. Не треба да се има премногу пари, за да изгледате врвно, или облечени како што ве личи. Некогаш гардеробата треба да биде ваш препознатлив знак. Таа треба да говори за вас, без вие да отворите уста. Тоа е тајната на доброто облеќување.

Во нашата држава има мажи кои навистина знаат да се облечат, и кои се истакнуваат пред другите. Ви ги претставуваме најдобро облечените мажи кај нас.

ЖАРКО ДИМОСКИ

ПАВЛЕ КАМИЛОВСКИ

БОЖИДАР ЈАНКОВСКИ

ВЛАДИМИР ЧАДИКОВСКИ

ДАНИЕЛ ВОИНОВСКИ

Leave a Reply

Your email address will not be published.