Најубавата милјардерка на светот (ФОТО)

Во општеството, вие сте или спортски или елегантен, или богат или убав и успешен во бизнисот или среќен во љубов. Во однос на убавината, богатството и економскиот успех, Шарлот Касариги ги има сите квалификации.

Со богатсво проценето од 5,7 милијарди долари, ќерка на Каролина Принцезата од Хановер и Стефано Касариги, е жена милијардер која треба да биде следена во голема мера. Сепак, таа е модел, инструктор за јавање и има диплома по филозофија од Сорбона во џебот. Таа има произведено многу приватни наслови и покрај нејзината млада возраст од 29 години, но тие се речиси семејни традиции.

Leave a Reply

Your email address will not be published.