Неверојатно убава минималистичка куќа како од Џејмс Бонд филм (ФОТО)

Ремек дело на архитектот Reza Mohtashami.

Овој негов проект и макета, можеби ќе се најде во некоја сцена како дом на негативец во Бонд филмовите, или пак ќе биде дел од викенд прибежиште на некој могул со црни мисли. Без разлика кој ќе има можност да ја креира, ова ремек дело заслужува аплауз.

Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami
Reza Mohtashami

Leave a Reply

Your email address will not be published.