Неколку начини како да ја комбинирате белата маица (ФОТО)

Класика. Стив Меквин. Затоа што белата клот маичка е основа на која одговараат безброј комбинации. Истата секогаш мора да ни биде на располагање, нормално со добар памучен квалитет и правилна димензија. Да почнеме со ред.

1.Со раскопчана кошула и темна фармерка

2. Внатре во класични (тегет или темни) панталони

3. Со ретро темни фармерки

4. Со кожна јакна

5. Со бомбер јакна и црни спортски панталони

6. Со црно спортско одело

7. Со камел пролет/есен капут

8. Со принт панталони

9. Со тексас јакна/кошула и контраст фармерки

10. Со класичен шорц и бомбер спортска јакна

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.