Немате девојка? 4 знаци зошто не ви успева да одите на дејт

Секој од нас во одреден период од животот се нашол и се чуствувал осамено. Без девојка, без пријатели и без многу работи кои што му се потребни на еден маж за да функционира како што треба. Се што треба е да застанете за момент и да се запрашате, зошто ли немате никого и зошто не можете да договорите дејт со некоја девојка.

Немојте да го судите изгледот за тоа, тоа нема никаква врска со ова, во прашање се други фактори.

Имате слаба самодоверба- Самодовербата е број работа за многу нешта да можете да ги направите. Затоа ако имате слаба самодоверба, фатете се за работа веднаш и поработете на тоа.

Вие сте во слаба финансиска ситуација – Едно неодамнешно истражување покажа дека 40% од возрасните мажи изјавиле дека знаењето за финансиската ситуација има големо влијание за тоа дали ќе излезете со некоја девојка на дејт или не. Покажувањето нагон и решеност е првиот чекор. Лицето кое има поставени цели и план за дејствување поминува многу подобро за разлика од оние кои само се жалат за нивната ситуација. Што правиш за да излезеш од својата финансиска патека?

Не сте искрени, немате почит и толеранција – Искреноста за тоа кој сте и што барате е важна, особено на почетокот на еден однос.

Вие не сте управувани и размислувани за кариера- Дали сте задоволни со вашата кариера? Тешко е навистина да се испланира успешна иднина со некој друг, ако вашата сеуште не ја знаете и не ја планирате. Дури и ако сте многу среќни со вашата моментална состојба со работата, можниот партнер што гледа што го цените со своето време надвор од работата е тесно поврзан, покажувајќи каде лежат вашите приоритети и каква личност се обидувате да бидете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.