НЕОТЕЛ СО ОДЛИЧНА МОЖНОСТ ЗА СИТЕ ПОДДРЖУВАЧИ НА МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Во пресрет на фудбалското првенство, НЕОТЕЛ, на сите поддржувачи на македонската репрезентација им овозможува одлична можност бесплатно да ги следат натпреварите од каде било во државата директно на својот смартфон или Android TV телевизор. 

Сите заинтересирани кои сакаат да гледаат од смартфон сѐ што треба да направат е да ја преземат апликацијата neoTV на својот смартфон или таблет и да се најават, по што ќе добијат бесплатен пристап до достапните содржини на апликацијата.

Апликацијата може да се преземе со скенирање на QR кодот.


Дополнително, neoTV апликацијата е достапна и за оние кои сакаат да гледаат на својот Android TV телевизор или Android box во кристална HD-слика. По инсталирањето на апликацијата потребно е да се најават по што ќе го добијат бесплатниот пристап. 

Бесплатната верзија од neoTV е достапна за секој што сака да се увери во квалитетот на neoTV како за на смартфон така и за телевизор. На истата се достапни сите национални канали како и интерактивните опции снимање, паузирање, премотување на програмата во живо како и преглед на програмата од изминатите 7 дена.

Во однос на следење на останати содржини достапни на neoTV, покрај богатата понуда од документарни, филмски и колажни ТВ-канали, единствено во понудата на НЕОТЕЛ на едно место може да се следат најгледаните спортски канали како Arena Sport, SportKlub и Eurosport.

За следење на останите канали од понудата, сите заинтересирани треба да склучат договор на некој од neoTrio пакетите со neoTV и вклучен интернет. Во моментот во тек е промотивна понуда за сите пакети со телевизија со намалена претплата во цело времетрање на договорот. За повеќе детали околу понудите на Неотел проверете на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published.