Новиот Land Rover Defender е приказна за себе (ФОТО)

После 10-на години Ленд Ровер ни го претстави новиот Defender. Овој убавец на 4 тркала е најпосакуваниот автомобил кај џентлмените. Спаѓ во категоријата на автомобили кои се безвременски.

И овој новитет кој сега се појави е токму тоа. Недолива приказна која секој би ја посакал.

Уживајте во преубавите фотографии.

Leave a Reply

Your email address will not be published.