Носете добри стилски одлуки (ФОТО)

Нека ова сезона биде ваша кога се работи за добриот стил. Како прави џентлмени треба да носите сигурни одлуки и да бидете уникатни и препознатливи по она што го носите на себе. Еве ви некои одлуки кои мора да ги донесете за да бидете маж со стил.

Одлука бр. 1

Никогаш не е касно да облечете некој добар капут во нијанси на светло кафена боја.

Одлука бр. 2

Дискретно шарена кошула ќе направи да бидете забележани како маж со стил.

Одлука бр. 3

Не постои лоша прилика за добра кондура. Тоа е ваш моден пробив и огледало.

Одлука бр. 4

Добра комбинација од кравата и кошула.

Одлука бр. 5

Одело во свежа неутрална нијанса, нека биде вашата прва опција за оваа сезона.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Како да се облечете како Џејмс Бонд

Leave a Reply

Your email address will not be published.