Ова се најдобрите парфеми за 2022

Сега, кога целосно ги заменивме тешките гардероби и дебели јакни, соодветно е да го имаме истиот пристап кон нашите мириси.

Со попријатни температури или убавиот летен ветер и додека се подготвуваме за долгоочекуваните бегства, треба да размислите за вашите парфеми и што е она што е најсоодветно за летната сезона. Еве шест од нашите омилени кои се најдобри за 2022 година.

Penhaligon’s Sports Car Club

Creed Viking Cologne

Floris Sirena Eau de Parfum

Diptyque ‘Ilio’ Eau de Toilette

Atkinson’s 41 Burlington Arcade

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Cologne

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: 4 модни лекции за летово

Leave a Reply

Your email address will not be published.