Овој месец со безброј придобивки при онлајн пазарување со myWorld

Онлајн пазарувањето е едноставен, брз и практичен начин со кој можете во кое било време да ги набавите посакуваните продукти и услуги, а воедно да заштедите пари и време. 

Пазарувањето кај онлајн партнерите на myWorld.com (МАЈВОРЛД МАКЕДОНИЈА) се претвара во едно уникатно искуство особено во месец ноември, со кое можете да добиете многу шопинг придобивки кај повеќе од 130 интернет партнери на myWorld – бенефити кои не можете да ги добиете со регуларното онлајн пазарување. 

Како член на најголемата куповна заедница, до крајот на месец ноември можете да уживате во безброј поволности при вашето онлајн пазарување. Во текот на цел месец по повод 25 годишнината од постоењето на Рептил Маркетите како и 10 години успешна соработка со myWorld, при секое Ваше пазарување на marketonline.mk, Вие добивате 5% Super Cashback. Исто така, преку myWorld, платформата booking.comдо крајот на месецот ви нуди 4% Super Cashback, што е одлична можност отсега да направите резервација за Вашето празнично патување и да заштедите повеќе од вообичаено. 

Нема ништо подобро од удобноста на онлајн купувањето, а притоа да имате можност од дополнителна заштеда. Затоа, од 22.11.2021 до 29.11.2022,  специјално за своите купувачи, myWorld организира Double Cashback на сите онлајн пазарувања кај сите онлајн  партнери.

Купувањето преку интернет сега е полесно и попривлечно од кога и да е. 

Регистрирајте се бесплатно на следниот линк уште веднаш и бидете дел од најголемата заедница за шопинг со бенефити. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.