Одблиску со најголемата 775 милионска супер јахта (ФОТО)

Дали некогаш сте замислувале да патувате со супер јахта по Медитеранот?

Јахтата Project Valkyrie ќе биде една од најлуксузните мега јахти вредна 775 милиони долари која ќе биде главен избор на светскиот пазар. Се карактеризира со 20 кабини, 92 членови на екипажот и капацитет за 92 среќни гости. Редизајнираниот ентериер и елегантниот мебел обезбедува мирна атмосфера за опуштен живот околу океанот.

Освен луксузните внатрешни простории, оваа јахта се карактеризира со добро осмилен систем за стабилизација кој овозможува непречено патување и казино создадено само за богатите бизнисмени.

Leave a Reply

Your email address will not be published.