Од утре започнува Garage Sale во Ramstore mall

Најголемата распродажба во градот пристигнува! Омилениот  шопинг настан Garage Sale, започнува од утре и ќе трае до 18ти август. Правиме чистка, вадиме се надвор!

Сите посетители од утре ќе можат да очекуваат огромни попусти  до 70%. Garage Sale е добропознат традиционален шопинг настан кој нуди единствена вистинска распродажба во градот, а тоа го потврдуваат огромниот број на посетители на овој настан во изминатите години.

Ramstore Mall изјавија дека при организирање на настанот се запазени сите препораки за заштита од корона вирусот  и упатија потсетување до посетителите, да се придржуваат до истите.

Носете маска, држете растојание, редовно дезинфицирајте ги вашите раце и уживајте во незаборавен шопинг во Ramstore mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.