Омилените брендови на Даниел Крег во последното издание на Џејмс Бонд

Џејмс Бонд е модна икона уште од неговото прво прикажување на филмското платно. Важи за прав џентлмен, кој знае што прави и како да се однесува. И таа улога е култна која заслужува многу добар лик да ја игра. Даниел Крег на почетокот можеби беше лик во кој сите влеавме некој сомнеж дека може да ја достигне славата на еден Пирс Броснан или Шон Конери.

Даниел Крег се појави и заврши одлична работа. Човекот е идеален. Ова е за жал негов последен филм, но ќе го наследи според сите објави, Том Харди.

Низ годините Џејмс Бонд филмовите ни носеле хедонистички и џентлменски моменти, кои голем дел од мажите сакаат да ги посакуваат. Стилот на Џејмс Бонд низ годините преставувал една софистицирана и напредна форма на џентлмените, кои се пред останатите барем неколку години. Брендовите се тепаат да бидат дел од оваа приказна. Затоа денеска сакаме да ви ги прикажеме омилените брендови на Даниел Крег во најновото продолжение “No time to die” чија премиера треба да се случи наскоро.

Aston Martin

Barbour

Crockett & Jones

Champagne Bollinger

Omega

Land Rover

Tom Ford

Sony

N.Peal

Globe-Trotter

ФОТО: Crockett & Jones

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Омилените вискија на Џејмс Бонд

Leave a Reply

Your email address will not be published.