Освежете се со летни попусти во Рамстор мол од 15.07 до 31.07

Летните високи температури растат, а цените во Рамстор Мол паѓаат!

Во пикот на летото, трговскиот центар Рамстор Мол за своите купувачи обeзбеди вистинско освежување со попусти кои достигнуваат до неверојатни 70%!

Почнувајќи од 15.07, па се до 31.07 во Рамстор Мол ќе трае големата летна распродажба на речиси сите производи од вашите омилени брендови.

Избегнете ги летните горештини, разладете се во пријатниот простор на Рамстор Мол и уживајте во безбеден шопинг со почитување на сите мерки и препораки за заштита.

Повелете во Рамстор Мол, сега е одлично време да ги искористите одличните понуди за летен шопинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published.