Патики кои ќе го претворат вашиот костум во “SMART CASUAL”

Работните обврски често бараат од нас да се облекуваме формално. Сепак, со текот на времето тоа модно правило можете да го промените со неколку едноставни начини.

Патиките со модерен дизајн и едноставен изглед се совршени доколку сакате класичен кежуал работен изглед.

Патика и костум е еден концепт кој што мажите се повеќе го практикуваат. Кога носите патика со костум многу е важно да внимавате на деталите на патиката, боите, дизајнот и материјалот. Искрено, за нас, оваа комбинација не е добра, и не смее да си дозволи еден џентлмен ваква мода, освен во одредени систуации.

Бели, сиви, црни, сини, се само дел од боите кои се препорачуваат да ги носите ако сакате смарт кежуал изглед.

Еве ги нашите четири предлози.

New Balance 574 Military Patch

Converse Jack Purcell Leather Low Top

Adidas Gazelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.