Петтата генерација на Range Rover пристигна, автомобил за вистински џентлмени (ФОТО)

Петтата генерација на Range Rover се појави во јавноста. Иако сме во нова ера, каде автомобилите имаат модерен изглед, сепак, од Range Rover успеаа да го задржат оној добар препознатлив стил на нивниот најдобар модел.

Изгледа феноменално. Дизајниран и развиен во Британија, Land Rover за овој модел патентираше околу 125 технолошки патенти при производството, помеѓу кои и ПХЕВ батериите. Во време на тестирањето на овој модел, беше тестиран ина повеќе локации од песочни дуни до арктикот, каде покажува феноменални перформанси.

Цената на овој модел започнува од 110.000 евра, ќе с епроизведува во Британската фабрика Solihul, и веќе е достапен за нарачки.

СЛИКИ: Gentleman Journal

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРСИРА: FLORIS ПАРФЕМИТЕ – НЕПОГРЕШЕН ИЗБОР НА ЛОНДОНСКИТЕ ЏЕНТЛМЕНИ

Leave a Reply

Your email address will not be published.