„Пет работи без кои не можам“ – Андреа Силвестри (ВИДЕО)

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може Андреа Силвестри, италјанскиот амбасадор во Македонија.

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со италјанскиот амбасадор може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.