„Пет работи без кои не можам“ – Аце Миленковски (ВИДЕО)

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може Аце Миленковски, ректор на Факултетот за туризам и менаџмент.

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со евроамбасадорот Дејвид Гир може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.