„Пет работи без кои не можам“ – Дејвид Гир (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не можат.

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може евроамбасадорот во Македонија, Дејвид Гир.

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со евроамбасадорот Дејвид Гир може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.