Пирс Броснан маж кој важи за вистински џентлмен

Дека годините кај мажите се како виното, колку постаро, толку подобро, е доказ Пирс Броснан. Овој џентлмен, изгледа подобро од неговите млади денови.

Денеска, постојат голем број на мажи кои не се сакаат да ги следат новите модни трендови бидејќи особено во машкиот свет многу работи се променти. Затоа многу од нив сеуште сакаат да го почитуваат оној едноставен класичен џентлменски стил кој никогаш нема да излезе од мода.

Еден од тие ветерани на машката мода е Пирс Броснан. Уште од времето кога беше Џејмс Бонд тој изгради свој сопствен стил по кој беше препознатлив низ светот.

Добро познатиот заводник, џентлмен полн со манири кој остави траен белег во Холивуд за тоа што значи да се биде успешен и модерен маж. Често го гледаме во оние традиционални машки модни комбинации во костум во неутрални бои и некогаш по некоја ленена кошула за летниот период.

Трендовите се менуваат но, стилот е вечен. Доказ за тоа е Пирс Броснан.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Пурите во кои уживал Џејмс Бонд

Leave a Reply

Your email address will not be published.