Погледнете ги сите брендови кои ќе бидат присутни во Скопје Ист Гејт

Скопје Ист Гејт во месец октомври е во план да ги отвори своите врати. Најголемиот шопинг мол во регионот е пред самиот крај. Уживањето во шопингот ќе биде незаборавно, ако знаеме дека ќе има буквално се за секого.

За прв пат ќе го видиме Зара Хоум, XYZ, ќе видиме многу брендови кои ќе ни донесат супер шопинг.

Погледнете ги сите брендови во Ист Гејт.

ФОТО: ЛинкедИн/Facebook

Погледнете што ќе гледате оваа среда во Џентлмен Магазин

Leave a Reply

Your email address will not be published.