Погледнете го станот на Томи Хилфигер во Њујорк (ВИДЕО)

Светски познатиот моден креатор и сопственик на брендот Томи Хилфигер, Томи Хилфигер, е добро познат во јавноста по неговиот одличен начин на живот. Некој ќе рече дека има многу пари, и со многу пари е лесно. Но, не секој што има многу пари има стил.

Томи Хилфигер е маж со стил, маж кој знае да ужива во она што го поседува. Така е и со неговиот апартман, кој се наоѓа во Њујорк и кој изгледа драма. Имено, неговиот апартман е пентхаус во хотелот Плаза и чини 50 милиони долари.

Еве на видеото уверете се.

ВИДЕО: Architectural Digest

Leave a Reply

Your email address will not be published.