Погледнете ја најавата за 4-то издание на официјалниот избор на Мажи на годината (ВИДЕО)

Џентлмен Магазин и Фрајдеј Комуникации го најавија најновот издание на Мажи на годината за 2021 година, настан кој на едно место ги собира најуспешните мажи кај нас.

И оваа година најавата за настанот е на едно врвно ниво, како и што доликува, во DoubleTree by Hilton Skopje.

Погледнете ја. Изгледа светски.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРСИРА: Мажи на годината 2021 во полн сјај

Leave a Reply

Your email address will not be published.