Познатиот македонски тенор Мустафа Имери гостин во Џентлмен Магазин оваа среда (ВИДЕО)

Како и секоја среда, така и оваа, продолжуваме со промовирање на добрите навики. Оваа среда зборуваме со еден исклучителен џентлмен. Зборуваме со Мустафа Имери, тенор кој е професор и раководител на албанските паралелки во музичкото училиште Илија Николовски Луј.

Мустафа има многу што да ви раскаже. Затоа бидете со нас во среда, слушајте добра музика и негувајте добри навики.

Направете subscribe на нашиот канал на You Tube

Leave a Reply

Your email address will not be published.