Поло маиците со долги ракави се задолжително парче гардероба за секој маж (ФОТО)

Поло маиците со кратки ракави се задолжителни, нели? Секој маж мора да има бар некоја. Кај овие маици најинтересно е што може да се носи секаде, дури и на деловен состанок во лето, и сето тоа да бид екултурно, за разлика од некоја маица која е најобична, брендирана. Или онаа со В отвор, тоа никако.

Истот важи и за поло маиците со долги ракави. Некако низ годините овие две парчиња на гардероба станаа неизбежен дел од машкиот плакар. Максимално се лесни и едноствани, и кога стенекреативни и се мислите што да носите ова ви е одличен избор.

Еве уште од времето кој се носел вакви поло маици, и како се носеле со стил.

Leave a Reply

Your email address will not be published.