Порака на денот: Манирите на еден човек се…

“Манирите на еден човек се огледало во кое тој го покажува својот портерт”

Ова се пораки кои сакаме секој од вас да ги прочита, и да проба бар еден дел да имплементира во својот живот.

Верувајте ни, ќе се чувствувате поубаво.

#бидиџентлмен #негувамедобринавики

Leave a Reply

Your email address will not be published.