Потпис кој тежи: 10 луксузни пенкала со мастило

Успешни сте?! Епа тогаш вашиот потпис заслужува дефинитивно многу повеќе од обично пенкало. Ако очите претставуваат огледало на душата, тогаш можеме слободно да кажеме дека потписот е огледало на карактерот на човекот. Од тоа како се потпишува еден човек, може многу да се заклучи. Ако на сето тоа сте и човек со стил, тогаш не е важно само како се потпишувате, туку и со што се потпишувате.

1.Delta Indigenous People Kanaka Maoli Hawaii Special Celebration Edition Fountain Pen – $795.00

2.Aurora Optima Riflessi Full Sterling Silver Fountain Pen – $905.00

3. Montegrappa Extra Arte Deco Zebra Limited Edition Fountain Pen – $995.00

4.Ancora Mediterranean Yellow with Silver Limited Edition Fountain Pen – $1,295.00

5. Omas Ogiva Green Urushi Lacquer Black Stardust Fountain Pen – $1,795.00

6.Louis Vuitton Blue Lacquer Fountain Pen – $1,995.00

7.Armando Simoni Il Gladiatore Limited Edition Arco Bronze Fountain Pen – $2,195.00

8. S.T. Dupont Limited Edition Premium Shoot The Moon Fountain Pen – $2,450.00

9.David Oscarson Fountain Pen Limited Edition Black Water Dragon Blue – $4,500.00

10.Danitrio Ishimeji-nuri with Maki-e Kinkei (Golden Pheasant) on Hyotan Fountain Pen – $5,400.00

ФОТО: Unsplash

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Montblanc со специјална колкеција на пенкала

Leave a Reply

Your email address will not be published.