Потсетете се како беше на изборот на Мажи на годината во 2019 (ВИДЕО)

На големо задоволство на јавноста, оваа година четврти пат по ред ќе се одржи официјалниот избор на Мажи на годината за 2021 година.

Овој настан има за цел да ги прикаже добрите навики на луѓето и да промовира успех кој би бил поттик на секој од нас.

Погледнете како поминавме на изборот во 2019.

Оваа година настанот ќе се одржи на 24 ноември со почеток во 20 часот во DoubleTree by Hilton Skopje со еден поинаков концепт на гала вечер, каде сите ќе можат да уживаат во една поинаква атмосфера налик светските избори за Мажи на годината.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Погледнете ја најавата за Мажи на годината 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.