Предлог деловен изглед за оние мажи во бизнис светот (ФОТО)

Понеделник е ден кој многумина не го сакаат, но оние кои се амбциозни и кои се ориентирани кон личен развој понеделникот е омилен ден. И на нас во тимот на Џентлмен Магазин, токму овој стил ни е омилен. Полни сме со енергија, мотивирани за нови предизвици, мотивирани за сите оние состаноци кои следуваат оваа недела.

Доколку сакате да имате убав почеток, секогаш е важно да изгледате моќно. Да го победите понеделникот на секое поле.

Облеката на вас, знае да влијае позитивно. Затоа ви даваме неколку предлози за тоа како да изгледате моќно во понеделник.

ФОТО: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.