Преубава вила на Сардинија

Сардинија, рајот во Талија. Еден од најубавите острови во светот, кој нуди преубаво уживање. Сардинија важи за еден од најскапите острови, каде за да летувате ви требаат многу пари. Посебно се скапи имотите. Доколку некој би посакал да рента куќа за летниот одмор во период од само 7 дена, замислете, ќе плати најмалку 70.000 евра. А, за продажба или купување, цените се исто така вртоглави.

Еве на пример куќата за која зборуваме, според Сотеби, таа чини околу 8 милиони евра.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.