Пурите во кои уживал Џејмс Бонд

Агентот 007 е најфраерскиот лик кој се појавил на филмското платно, и кој го отсликува мажот како џентлмен. Тргнувајќи кој се го глумел низ годините преку Шон Конери, Роџер Мур, Даниел Крег, Пирс Броснан…

Џејмс Бонд во секој филм, нарачува автентична пијачка. Но, дали знаете какви пури пушел агентот во филмовите?

The Montecristo Especial No.1 Cigar
The Montecristo No.3 Cigar
The Romeo y Julieta Churchill

The No Time To Die Cigar

Leave a Reply

Your email address will not be published.