Ретро петочки CAR PORN: 2005 FERRARI 575 GTZ ZAGATO

Постојат само 6 вакви на светот –  1956 Ferrari 250 GT Tour de France Zagato

RM Sotheby ќе бидат домаќини на аукцијата, а цената која се очекува за овој модел е околу  $1.75 милиони долари. Но, некогаш не е се до цената, некогаш е важно да знаете што сакате. Овој автомобил е посакуван од мажите со стил.

Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill
Ryan Merrill

Leave a Reply

Your email address will not be published.