Ретро CAR PORN: 1962 MERCEDES-BENZ 300 SL ROADSTER за цена од 1.450.000 долари

За многумина овој автомобил важи за еден од најубавите на сите времиња. Овој лепотан на 4 тркала од 1962 Mercedes-Benz 300 SL се продаде на аукција од Sotheby’s за сума од 1.450.000 долари.

Но, вреди. Продаден е со оригинални 33.000 километри поминати.

Ваков убавец сакаат вистинските џентлмени.

Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt
Auxietre & Schmidt

ФОТО: Auxietre & Schmidt

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: CAR PORN: 2005 FERRARI 575 GTZ ZAGATO

Leave a Reply

Your email address will not be published.