Роберт Дауни Џуниор има страшно добра колекција на часовници (ВИДЕО)

Еден од најпознатите актери во светот, но најпознат по улогата на Тони Старк или Iron Man можеби не изгледа како голем фан на часовници, но има импозантна колекција која треба да се почитува.

На следното видео можете да ја погледнете оваа колекција која е страшно добра.

Според Роберт, многу може да се научи за еден човек ако му ја отворите неговата кутија за часовници и накит.

Leave a Reply

Your email address will not be published.