Само за софистицираните мажи… Ова е најбараниот машки парфем ова лето

Dolce & Gabbana Beauty го претстави K by Dolce & Gabbana, нов машки мирис, олицетворение на новата ера на машкост. Мирисот претставува јадро на човекот кој се чувствува добро, човек кој е крал на секојдневниот живот.

Тој го следи неговиот пат во животот, го цени своето семејство и саканите повеќе од било што. Природно шармантен, тој не се плаши да ја покаже својата виталност, останува верен на своите корени, ја почитува традицијата додека го прифаќа современиот свет.

Тоа е мирис кој инспирира и кој остава трага на машкото заведување. Тоа е парфем кој нè потсетува на попладневното сонце на Италија и медитеранот, а неговите дрвени ноти се чини дека водат кон возните ридови на Тоскана. Одличен и величествен мирис кој ги комбинира цитрусните ноти со ароматичните дрвени ноти.

Во овој парфемо може да се најде енергична фузија од црвен портокал и сицилијански лимон. Богатата арома е истакната со свежите ноти на смрека и комбинацијата на гераниум и лаванда. Парфемот е дополнително засилен со суштината на пименто, која ретко се користи во парфимеријата, што додава засилувачка машка арома. Мирисот потоа се отвора со своите топли дрвени ноти, сензуален кедар и земјен ветивер.

Leave a Reply

Your email address will not be published.