Сашо Димоски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Оваа година се емитува втората сезона од емисијата „Џентлмен магазин“. Секој емисија доаѓаат различни гости кои зборуваат за џентлменството, начинот на живот, но и за приватни работи кои немаат простор да ги кажат во секојдневието.

Доктор по драмски уметности, македонски писател и драмски уметник. Освен овие работи, тој е добитник и на наградата за најдобар млад уметник за 2021 година во Македонија. Сè ова асоцира на Сашо Димоски.

Уживајте во 11-та епизода од Џентлмен Магазин каде преку еден џентлменски разговор Димоски ќе открие многу новости кои не ѝ се познати на јавноста.

Доколку сакате да ги изгледате и другите емисии од Џентлмен Магазин може да ги пронајдете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.