Светски лидери кои се фанови на кожните јакни (ФОТО)

Кожната јакна е симбол на добриот изглед кај мажите. Добрата кожна јакна знае да биде вистинско олицетворение на вашиот карактер.

Постојат повеќе видови на кожни јакни, кои не би ги набројувале сега, сигурно ако прочепкате низ нашите вести ќе најдете многу објави за тоа.

Во полититката е реткост да ги видиме политичарите како носат кожни јакни. Најчесто ги гледаме во одела, премногу официјални. Но, има и онакви што носат кожа на приеми. Најчесто тоа се неформални средби или средби со граѓаните, каде ПР службите им наложуваат да се оттргнат од официјалниот дел.

Еве кои политичари се љубители на кожната јакна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.