Сезан Цановска: Сефер е вистински џентлмен (ВИДЕО)

Минатата недела на МТВ1 во Џентлмен Магазин, гости беа бизнисменот Сефер Цановски и неговата сопруга Сезан Цановска.

Според зборовите на неговата сопруга тој важи за вистински џентлмен, а тој и навистина така се однесува. Пред камерите на Џентлмен Магазин, зборуваше за својот живот, за успесите за бизнисот и како со сето тоа се справува.

Сефер Цановски е син на Фијат Цановски и се сопственици на ФОН, приватен универзитет во Скопје.

Погледнете ја целата емисија и уживајте во емисијата која ве воведува во светот на џентлмените.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НА ЛИНКОТ СИТЕ ЕМИСИИ ОД ЏЕНТЛМЕН МАГАЗИН

Leave a Reply

Your email address will not be published.