Секс поза која води до подобар оргазам

Огразмот како што сите знаеме претставува добра работа, но ние ќе ви претставивме нешто што ќе го крене вашиот секс живот на повисоко ниво – Edging.

Оваа секс поза е позната по контрола на оргазмот, Edging вклучува доаѓање до точка од која не можете да се вратите, но може да застанете пред да ја преминете оваа тенка линија и да го направите претстојниот оргазам да се врати од каде што потекнува. Откако ќе почувствувате дека може да трае малку подолго, почнете повторно да го правите истото.

Фановите на оваа техника го прават овој круг повеќе пати, додека некои не можат или не сакаат да се справат со тоа повеќе од еднаш. Сето тоа зависи од вашите лични преференции, кои исто така можете да ги имплементирате на вашата девојка и навистина да го разнесете нејзиниот ум.

Пред да се застанете себеси (или својот партнер) од кулминација може да звучи сурово и лошо за некои, но всушност од друга страна прави многу помоќен оргазам кога конечно ќе завршите. Тоа е затоа што обликот ја зголемува чувствителноста и протокот на крвта во вашите непослушни битови, што е од витално значење за неверојатни оргазми.

Слично на ова, оваа поза е одлична за подобрување на самоконтролата и е особено добра идеја за оние од нас кои имаат тенденција да завршат порано. Колку повеќе сте на работ, толку подобри ќе станете во тоа, така што ќе имате подобра контрола над вашите оргазми.

Како некој што неодамна ја откри оваа секс поза, ви препорачувам барем еднаш да ја пробате. Верувам дека нема да бидете разочарани.

ФОТО: Unsplash

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: 3 хороскопски знаци за кои утрото започнува со секс

Leave a Reply

Your email address will not be published.