Се одложува официјалниот избор на Мажи на годината за 2021

Почитувани, со ограмна жалост и тага ја примивме веста за трагичната несреќа во која загинаа 46 лица од Македонија, а се случи во Република Бугарија. Сакаме да изразиме сочуство до семејствата на загинатите и брзо опоравување на преживеаните. Поради оваа тажна несреќа која ја потресе целата држава, официјалниот избор на Мажи на годината за 2021 година ќе го одложиме. За новиот датум ќе ве известиме дополнително. Ви благодариме на разбирањето.

Leave a Reply

Your email address will not be published.