Скандал ги одбележа 94-те Оскари (ВИДЕО)

На доделувањето на 94-те награди на академијата на Оскарите во Лос Ангелес, се случи еден скандалозен моемнт кој го забележаа камерите.

Имено, во еден стенд ап дел или најава, водителот Крис Рок, правеше шеги за неколкумина, помеѓу кои и за сопругата на Вил Смит, која ја нарече Џи Ај Џо 2, поради својата ќелавост.

Бидејќи, речиси целиот свет знае дека сопругата на Вил Смит, Џеда Смит има алопеција и и паѓа косата, Вил Смит во еден момент стана и му залепи еден шамар, а потоа продолжи да го навредува.

Сепак потоа се извини, но се осети навреден бидејќи се правеа шеги за неговата болна сопруга.

Погледнете ја целата ситуација на видеото.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/oscars-will-smith-chris-rock-b2045338.html

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ ДОБИТНИЦИ НА ОСКАРИТЕ 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.